Leírás
Emésztés, gyomorfekély, savtermelés, puffadás, prosztata
A papaya enzimjei képesek helyettesíteni a pepszint, kompenzálni az amiláz, lipáz, és a proteáz enzimek hiányát amikor sérül a hasnyálmirigy enzim termelése.
A papayafa levele a növény legértékesebb része. A levél igen gazdag papainban, enzim tartalma 15-szöröse az érett gyümölcsének.Hatékonyságát a belekben uralkodó aktuális pH nem befolyásolja hátrányosan.
Kutatások bizonyították azt a néphagyományban ősidők óta ismert tényt, hogy a papaya levél kivonat számos daganatfélével szemben rendkívüli hatásos.
Hatásai:
- Segíti az emésztést, a papaint a legerősebb fehérje emésztő enzimként tartják számon.
- A papain kiválóan alkalmas a bélfalak megtisztítására minden nem oda való dologtól, nyálkáktól.
- Megszünteti a gyomorégést, szabályozza a túlzott illetve a kevés savtermelést.
- Véd a gyomorfekély ellen, illetve meglévő fekély kezelésében segít.
- Javítja az irritábilis bél szindróma tüneteit.
- Segíti a nehezen emészthető táplálékok (mint a fehérjék, búza, zsír és a szénhidrátok) lebontását, emésztését. Felgyorsítja az anyagcserét.
- Bélféreghajtásnál, bélfertőzéseknél kiegészítő kezelésként ajánlott.
- A papaya enyhíti az akut prosztata gyulladást és hasznos segítség a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH) kezelésében.
- Nem csak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálékok szakszerű, gyors lebontását is. Étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebben hatását.
- Fogyasztása megszünteti a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzetet, és puffadást.
Javasolt fogyasztás: napi 2x 1 tabletta bő folyadékkal, vagy alkalmanként fogyasztva kiadós étkezések után 2 tabletta
Ellenjavallatok: Káros mellékhatásai nem ismertek.
Gyógynövényeink organikus gazdaságból származnak, melyek biztosítják az ökológiai gazdálkodást, és a tisztességes kereskedelem elveit tartják szem előtt.